torstai 28. toukokuuta 2015

Liebster -haaste

Vähän taas erityylistä postausta tiedossa! Sain Liebster-haasteen ihanalta Puolitiessä-blogin Anni Minervalta. Kiitos kovasti haasteesta! Haasteen tarkoituksena on lisätä pienten blogien näkyvyyttä. Sain siis 11 kysymystä joihin löydätte vastaukset alapuolelta. Lisäksi lopusta löytyvät omat kysymykseni seuraaville haastetuille!





1. Mistä haaveilet?
Tällä hetkellä haaveilen kaikkein eniten terveydestä. Siitä että voisin vain olla ilman kipua. Pienempänä haaveena olisi tietysti viettää ihana kesä!

2. Mitä odotat kesässä?
Aurinkoa! Piknikkejä, rantalentistä, ystävien seuraa, mansikoita ja rentoa menoa.

3. Lemppari jäätelömaku?
Hömmm, itse tehty banaanisuklaajäde? Silloin joskus normaalin jäätelön aikaan taisi mennä ne kaikki övereimmät suklaa-kinuski-mega-suolapähkinä-krokantti-nougat-jätskit.

4. Ketä ihailet?
Mummia. Siinä on yksi voimakastahtoinen nainen! Ja äärimmäisen positiivinen. Ei koskaan valita omista vaivoistaan, soittelee kysyäkseen kuulumisia ja kääntää sateisenkin päivän hymyn aiheeksi. Jumppaa vielä 90-vuotiaanakin! Nautiskelee päivittäin pullakahvit. Ei voi kuin ihailla.

5. Mitä sinun tekee mieli nyt?
Juuri tällä hetkellä? Ei mitään koska söin juuri. Tai no ehkä ihan pienesti kahvia ja raakasuklaata.
Ja jos puhutaan muusta kuin ruoasta, niin haluaisin puolapuut! Harmi vain että ne maksavat ihan kauheasti. Ehkä ostan sellaiset sitten isona.


6. Tämän hetkinen lempparibiisi?
Nytpä on paha. Kuuntelen niin paljon eri tyylistä musiikkia etten voi sanoa vain yhtä. Mulle menee ihan kaikki! Paitsi kimittävät naislaulajat ja äärimöreä heviörinä. Auroraa olen kuunnellut paljon viimeaikoina joten sanotaan vaikka se Runopoika.

7. Mistä haluaisit kiittää juuri nyt, ketä/mitä ja miksi?  
Kaikkia ihania ystäviäni, kaikesta vuoden aikana saamastani tuesta ja kuuntelevista korvista.

8. Tämän hetken suosikkisi ruokarintamalta?
Lanttu-porkkanamuusi, mansikan&basilikan yhdistelmä, piparkakkumauste (<3), parsa, marjainen kaurajogurtti sekä pakastimessa piilotteleva raakasuklaa! Sekä ikisuosikkini kaurapuuro ja taatelit.

9. Mitä tarjoaisit vieraille, jotka tulevat lyhyellä varoitusajalla?

Jonkun ihanan kesäisen hedelmäisen salaatin tuoreilla yrteillä höystettynä. Siinä voisi olla ainakin parsaa, mansikoita ja pähkinöitä. Jälkkäriksi raakasuklaata tai maapähkinävoilla täytettyjä taateleita, juomaksi kahvia kauramaidolla!

10. Miten mainostaisit asuinpaikkakuntaasi sinne muuttavalle?
Kuopiossa on ihan mielettömät ulkoilumaastot, ystävällisiä ja lupsakoita ihmisiä, paljon opiskelijoita eli sitä myöten paljon tapahtumia, upeat järvimaisemat ja kiva torikulttuuri ainakin näin kesäisin!

11. Joko olet heittänyt talviturkin ja jos et, milloin aiot?
Kyllä olen! Itseasiassa jo huhtikuun puolella käytiin avannon rippeissä. Jos tuota ei lasketa niin sitten en vielä ole. Kaipa sitä tässä lämpötilojen noustessa alan taas uida enemmän.


Olipahan kivoja ja kiperiä kysymyksiä! Mahdankohan itse keksiä yhtään noin hyviä.
Omat kysymykseni:
1. Mistä asiasta olet tänään ollut kiitollinen?
2. Lemppariaamupala?
3. Mikä oli lapsuuden haaveammattisi?
4. Millaiset ovat aamurutiinisi?
5. Banaani vai omena? Miksi?
6. Mikä on kesäsi kohokohta?
7. Jos saisit matkustaa minne vain, mihin menisit?
8. Top 3 kahvilat kotikaupungissasi?
9. Miten rentoudut?
10. Mikä on sinulle paras herkku ikinä?
11. Tykkäätkö puista?


Haastetut:
Elina
Emilia
Heidi

Haastoin nyt vain kolme ihanaa neitoa, vaikka tarkoituksena olisi haastaa viisi. Enkä edes tiedä blogien lukijakunnasta, että kuuluvatko ne edes tähän pienen lukijakunnan blogien kategoriaan. Mutta tykkään niistä kovin paljon <3 Teidän vastauksenne kiinnostavat minua!

4 kommenttia:

  1. Tässä leikkimielinen arvaus erään blogistin vastauksista: 2: Banaani; 5: Banaani; 10: Banaani :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, osaan kuvitella! Katsotaan mitä tuleman pitää ;)

      Poista
  2. Kiitos haasteesta ja kauniista sanoista :)

    VastaaPoista