keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Dippaillen

 
Dippailu on mukavaa.
Erityisesti silloin kun on kuuma ja ei tee mieli oikeaa ruokaa.
Tai noh, oikeampaahan tämä on kuin moni muu.
Aitoja raaka-aineita, tuoreita kasviksia, hyviä rasvoja.
 
Ja erityisesti silloin kun on paljon erilaisia makuyhdistelmiä joita kokeilla!
Makeita hedelmiä ja suklaista dippikastiketta, oih.
Sekä ihanan rouskuvia kasviksia eri tavoin maustettuihin suolaisiin dippeihin upotettuina, nam.


 
Mangosuklaadippi
½ avokado
3rkl mangososetta
2rkl mantelimaitoa
10g sulatettua tummaa suklaata
1rkl tummaa kaakaojauhetta
vaniljaa
 
Soseuta avokado haarukalla tai sauvasekoittimella.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Lisää avokadomuussin joukkoon mangosose, mantelimaito, sulatettu suklaa ja kaakaojauhe.
Mausta makusi mukaan vaniljalla.
 
 
Feikkikermaviilidippi
½ avokado
3rkl maustamatonta soijajogurttia
1/4tl curry
1/4tl savupaprikajauhetta
1/6tl cayennepippuria
ripaus suolaa ja mustapippuria
 
Soseuta avokado haarukalla tai sauvasekoittimella.
Lisää joukkoon mausteet ja soijajogurtti.
Sekoita tasaiseksi.


 
Tomaattinen paputahna
1prk valkopapuja
½ nippua basilikaa
1dl silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
1-1½dl vettä
 
Valuta ja huuhtele pavut.
Soseuta ainekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneella.
 
 
Suosittelen sauvasekoitinta noihin avokadodippeihin.
Minun omani räjähti (pientä liioittelua) eli lopputulos on hieman kokkareinen.
Maku silti taivaallinen ;)

Tarjoiluehdotus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti