maanantai 7. lokakuuta 2013

Pehmeän pistaasinen pähkinävoi

Oletko kyllästynyt peanut butteriin?
Tunkeeko mantelivoita jo korvistakin?
Ketä minä huijaan, eihän niihin kyllästy.
Yritin vain saada aikaan hyvän mainospuheen!
 
No joka tapauksessa jos haluat vaihtelua päivittäisiin pähkinähetkiin,
 suosittelen testaamaan tätä pistaasivoita.
Ihanan pähkinäistä.
Ja lautasellahan pitäisi aina olla jotakin vihreää? ;)
 
 
Pehmeä pistaasivoi
2,5dl kuorettomia, suolaamattomia pistaasipähkinöitä
2rkl oliiviöljyä
(1/4dl vettä)
 
Jauha pähkinät tasaiseksi jauhoksi blenderissä.
Tai sitten voit tehdä crunchyä pähkinävoita kuten minä tein!
Eli kokkareita saa jäädä.
Lisää blendauksen loppuvaiheessa oliiviöljy.
Halutessasi voit laittaa myös ripautuksen suolaa!
Jos blenderiraukkasi ei jaksa surruttaa tahnaa loppuun saakka, lisää vettä vähäsen kerrallaan.
Minun ainakin piti tehdä näin.
 
Purkita vaikka vanhaan cashewvoi purkkiin!

 
Tarjoile puuron taikka pannareiden kera!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti