maanantai 28. tammikuuta 2013

Namia!

Eilen tankkailin tällaisella herkulla vähän energiaa koneistoon ennen salitreeniä.
Kuvassa banaanijätskiä jäisillä marjoilla ja parapähkinöillä.
Näinpä se syntyi:
1. Sinulla on aivan liian kypsä banaani, jonka et usko selviävän seuraavaan päivään hengissä. Pilko muovipussiin ja heitä pakastimeen. (Yön yli, parikin tuntia saattaa tosi riittää)
2. Ota pussukka pakastimesta sulamaan noin 5minuutiksi.
3. Sekoita banskupalojen joukkoon rahka ja halutessasi mausta jollakin (kaneli/kardemumma/hunaja tai vaikka kaikki)
4. Soseuta sauvasekoittimella/blenderillä.
5. Nautiskele haluamiesi lisukkeiden kera! <3
Ääntä kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti