lauantai 26. tammikuuta 2013

Back in business!

Tänään testailin siis ensimmäistä kertaa sitä stevialla maustettua proteiinijauhetta. Makuna vanilja. Aluksi kyseinen mömmö maistui lähinnä vedeltä, loppumaku taas on mukavan vaniljainen 8) että kyllä se alas menee!
Kotiin päästyäni "kokkailin" seuraavanlaista ateriaa:
Maissitortilloja...

...täytteenään jauhelihaa, avokadoa, ananasta, tomaattia, jalapenoa sekä omatekoista dippikastiketta!

Kerrankin löytyi aitoja ja alkuperäisiä maissitortilloja eikä mitään vehnälättyjä. Vasemmalla onkin merkki: Glutein-free!

Suurin haaste olikin syöminen. Sottaista puuhaa, myönnetään. Tossa muuten näkyy hyvin kuinka pikkiriikkisiä noi tortillat oli halkaisijaltaan!
 Oli kyllä täydellisen maistuvaa :) Maissitortilla toki maistuu vähän erilaisilta kuin perusvehnäiset, mutta hyviltä silti! Päässä jo vilisee että mitä kaikkea noista voisi tehdä, 12kappaleen pakkaus kun on melkoisen iso yhden hengen talouteen... Enkä viitsisi joka ilta syödä tortilloja :D lätkäisin tosin jäljelle jääneet lättyrät pusseihin ja pakastimeen, siellä ne varmaankin säilyvät jonkin aikaa.
 Dippikastike onnistui yli odotusten joten voisin senkin sisällön tässä jakaa.

Dippikastike alá Hilla
½prk kreikkalaista Total-jogurttia (~85g)
2 rkl hienonnettua punasipulia
Kourallinen tuoretta persiljaa
mausteeksi mustapippuria, soijakastiketta, kurkumaa ja paahdettua paprikajauhetta.

Hienonna punasipuli ja persilja. Sekoita kaikki ainekset jogurtin joukkoon ja anna tekeytyä hetki. Sopii tortillojen, tacojen tai uuniperunoiden täytteeksi, kasvisdippilautasen lisäkkeeksi tai vaikkapa leivälle levitteeksi.
Ohje on tosissaan maailman simppelein, ja sitä voi muunnella vaikka kuinka. Kreikkalainen jogurtti tuo myös kätevästi vähän lisäproteiinia eikä sisällä hirveitä määriä rasvaa kuten vaikkapa ranskankerma :)

Tänään tiedossa olisi koulujuttujen tekoa, venyttelyä, rentoilua ja kokkaamista.
Huomenna se kauan odotettu ja hehkutettu jalkatreeni >:)
Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti