maanantai 22. lokakuuta 2012

Sunday dinner

Tässäpä helppo ja herkullinen resepti sunnuntaipäiviin! (tai miksei arkiviikollekin)

Uunijuureksia, kvinoaa, kanaa & fetajogurttikastiketta (juureksista tulee 2-3 annosta)
Tarvitset:
  • juureksia (n. 600g) esim. punajuuria, juuripersiljaa ja porkkanaa
  • oliiviöljyä, suolaa ja pippuria
  • n. ½dl kvinoaa
  • vähän sitruunamehua
  • kananfilee, maustamiseen soijakastiketta&balsamicoa
  • pari ruokalusikallista turkkilaista jogurttia
  • n. 30g fetaa
  • pieni valkosipulin kynsi
  • timjamia
Aluksi kuori ja pilko juurekset. Asettele ne uunivuokaan & sekoita joukkoon loraus oliiviöljyä, vähän suolaa ja reilusti pippuria. Paista 200 asteisessa uunissa n. tunti/ kunnes juurekset ovat pehmenneet.

Valmista jogurttidippi. Sekoita turkkilainen jogurtti, murennettu feta, pilkottu valkosipulin kynsi, timjami & pippuri keskenään tahnaksi. Laita kylmään maustumaan.

Keitä kvinoa ohjeen mukaan ja mausta tujauksella sitruunamehua.
Paista kana pannulla oliiviöljyssä ruskeaksi ja mausta soijakastikkeella & balsamicolla.

Yhdistele annokseksi lautaselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti