perjantai 26. lokakuuta 2012

Chili con Kalkkuna

Elikkä siis perinteinen lihapapupata kalkkunajauhelihasta tehtynä!
Mukaan vähän kasviksia niin koossa on ravitseva ateria :)

Aluksi pilkotaan kasvikset. Tällä kertaa joukkoon kelpasivat munakoiso, kesäkurpitsa, paprika, sipuli & porkkana. Mausteiksi paprikajauhetta, valkosipulia, inkivääriä, mustapippuria, chilijauhetta ja säilöttyä chiliä.
 Tällä kertaa käytin mustia papuja ja pohjana paseerattua tomaattia.
Kasvikset paistellaan öljyssä pannulla, lisätään pavut, paistettu jauheliha ja tomaattimurska + mausteet. Annetaan hautua hetkinen ja sitten tarjoillaan mieleisten lisukkeiden kanssa!

Tarjoiltuna kukkakaalin, fetan ja rucolan kera



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti